Bentsen Glas ApS

Glasemballage leverandør
Bentsen Glaspack ApS har specialiseret sig i leverance af glasemballage i mere end 20 år.

Bentsen Glaspack ApS har eksisteret siden 1993, og vi har specialiseret os i leverancer af glasemballage til små og mellestore tapperier samt mikrobryggerier, ligesom vi levere til fødevareindustrien inden for juice, honning, madolier, sirupper og andre delikatesser.

Vi leverer kvalitetsglas fra mere end 15 glasværker og lågproducenter rundt om i hele Europa, og vores kontaktflade øges jævnligt med udvidelse af sortiment og leverandører.

Vi garanterer kvaliteten ved kun at repræsentere de glasfabrikker, der lever op til de kundens krav på området, samt ved at være i nær kontakt med de danske fødevaremyndigheder.

Hvad enten du blot søger emballagen eller en totalløsning med både glas, design, kapsel/låg og karton/ display, er vi klar med et stort udvalg i forskellige prisniveauer og farver.

Vi tilbyder bl.a.:

Mht. design samarbejder vi med fabrikker, der både kan printe og farve glasset eller kapsler efter det ønskede pålæg fra kunden.

Vores mål er at give kunderne den bedste emballageløsning gennem professionel og serviceminded behandling af forespørgsler på så vel en palle/ karton som på større partier – dette såvel ved telefonisk eller mail kontakt men også gerne ved personligt møde.